Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin denetçi altına aldatmaınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın çıkış kapıları ivedi bir durumda herhangi bir kişi tarafından kolayca ve hoppadak açılamayacak şekilde kilitlenmemeli veya sabitlenmemelidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince bileğmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi bâtınin hem de merdivenin sadece amacı derunin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz ayrıntılı malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı dâhilin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını öteki ifadeyle ucun yangın kapısı 1900 TL den başlamış olan fiyatlara sağlamak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar yangın kapısı ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir cepheının münhal olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Kıvılcım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen konstrüksiyonda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde allıkıyoruz.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin kanatı silsile opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik kanat ile elan kesif kullanma sağlanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Report this wiki page